Skip to content

Waarom Coaches Kiezen Voor Best Match Re-integratie?

Waarom Coaches Kiezen Voor Best Match Re-integratie?

In ons recente blog spraken we al over de redenen waarom we zo trots mogen zijn op ons topteam van coaches en arbeidsdeskundigen. Maar wat vinden onze coaches er nu eigenlijk van om voor Best Match te werken? Wat onderscheidt ons van anderen? Waarom zou jij als coach in de toekomst wellicht ook een Best Match collega willen zijn? En wat is het belang hiervan voor jou als werkgever of casemanager? Vier vragen die we in dit blog graag beantwoorden.

Ervaringen van experts

“De verschillende taken zijn bij Best Match zo duidelijk gekaderd in het systeem dat ik denk dat dit een groot voordeel is, en gaat zijn. Wanneer je dat ergens zo concreet hebt staan, geeft dat veel helderheid. Het is iets waarop je kunt blijven reflecteren: we hebben dit nu staan, is dat nog wel up-to-date of moeten we een andere kant op gaan zoeken? Je dwingt iemand als het ware om daar telkens weer over na te denken en dat vind ik heel sterk aan het systeem van Best Match.” 

“Ik vind jullie een hele leuke club. Waardoor? Interesse, dat is heel belangrijk. Dat vind ik gewoon kenmerkend voor Best Match, dat er intrinsieke interesse is in alle betrokkenen; dus ook in zzp’ers. Tot dusver is dat mijn ervaring met iedereen die ik heb ontmoet. Ofja ‘ontmoet’, het meeste gebeurt natuurlijk digitaal. Dat is eigenlijk wel een prestatie an sich, dat je mensen ook online kunt verbinden. Als zzp’er ben ik wel wat gebonden aan jullie, maar ik ben niet écht een collega. En toch ben ik dat wel een beetje, want het voelt wel zo. Dat vind ik een groot pluspunt aan het werken voor Best Match Re-integratie ”

“Wat ik prettig vind van Best Match is dat er een duidelijk rapportagesysteem is, waarbij het voor de coach heel gemakkelijk is om alle vereiste punten te onderzoeken. Als er een junior adviseur binnenkomt, heeft diegene een heel mooi houvast aan het systeem. Maar ook de manier waarop dat gebeurt, is erg goed. Want het valt nog niet mee om dat online allemaal voor elkaar te krijgen en ik vind dat hier goed over nagedacht is.” 

De inzichten van coach en kandidaat

In ons zelfontwikkelde en blijvend innoverende re-integratieportaal worden coaches en kandidaten optimaal ondersteund tijdens de re-integratie. Dat zorgt dat de coach meer tijd over heeft voor coaching en minder tijd nodig heeft voor rapporteren. Door meer tijd voor gesprekken kunnen er meer doorbraken worden verwezenlijkt. Kortom, Best Match investeert in de tevredenheid van haar coaches, wat garant staat voor goede begeleiding en daarmee blije werknemers én werkgevers!

Voor ons werken? Dat kan

Wil je ook voor Best Match werken? Neem contact op voor meer informatie. Wij gaan graag met je in gesprek.

Meer weten?

Niels staat voor je klaar