Skip to content

Voorsprong door vooruitgang met reintegratie software

Voorsprong door vooruitgang

Is een van uw medewerkers toe aan een nieuwe stap? Zit hij of zij niet meer op zijn plek? Is een functie komen te vervallen door reorganisatie? Best Match helpt uw werknemer weer aan een nieuwe baan met outplacement naar de beste match. Daarnaast gaan we verder dan werk! Zeker als er sprake is van baanverlies zijn er andere factoren waar mensen hulp bij kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een stukje rouwverwerking, vaardigheden aanleren of simpelweg nieuwe inzichten op doen over werkmogelijkheden. Wij kijken altijd op maat wat het best past voor uw werknemer.

Resultaat

Wij hebben een hoog plaatsingpercentage. Dat betekent dat wij vrijwel alle kandidaten in een outplacement plaatsen bij een nieuwe werkgever bij uw organisatie. Daarbij kunt u van ons verwachten dat we hier uitgebreid over rapporteren. U ontvangt een start, midden en eindrapportage waar resultaten transparant en duidelijk staan weergegeven.

Top coaching

Onze coaches zijn geregistreerd of gecertificeerd en hebben een specialisatie op het gebied van loopbaanbegeleiding. Daardoor weet u zeker dat u een coach heeft die weet wat hij of zij doet. Ook heeft een kandidaat altijd de optie om een arbeidsdeskundige te raadplegen. Deze achtervang helpt werknemers als er sprake is van beperkingen die outplacement belemmeren.

Duurzame plaatsing

Onze visie is een duurzame herplaatsing te realiseren. Dit doen we door een uitgebreide oriëntatieperiode aan te gaan met werknemer. Op deze manier zorgen we voor gerichte zoektocht naar banen. In sommige gevallen betekent dit dat we mensen eerst moeten trainen op computervaardigheden of communicatie. Alles om de beste match te verzorgen.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.