Outplacement

Outplacement: de beste match na reorganisatie of voor werkgeluk

Is een van uw medewerkers toe aan een nieuwe stap? Zit hij of zij niet meer op zijn plek? Is een functie komen te vervallen door reorganisatie? Best Match helpt uw werknemer weer aan een nieuwe baan met outplacement naar de beste match. Daarnaast gaan we verder dan werk! Zeker als er sprake is van baanverlies zijn er andere factoren waar mensen hulp bij kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een stukje rouwverwerking, vaardigheden aanleren of simpelweg nieuwe inzichten op doen over werkmogelijkheden. Wij kijken altijd op maat wat het best past voor uw werknemer.

Ga voor een nieuwe droombaan voor uw werknemer

Geregistreerde coach

Onze coaches zijn geregistreerd of gecertificeerd en hebben een specialisatie op het gebied van loopbaanbegeleiding. Daardoor weet u zeker dat u een coach heeft die weet wat hij of zij doet. Ook heeft een kandidaat altijd de optie om een arbeidsdeskundige te raadplegen. Deze achtervang helpt werknemers als er sprake is van beperkingen die outplacement belemmeren.

Gaat verder dan werk

Van Best Match kunt u altijd verwachten dat we verder gaan dan werk. Ook als het even niet meer gaat met een kandiaat op mentaal gebied, helpen onze coaches mensen daar doorheen. Samen wordt de beste match gemaakt door een combinatie van training en coaching op het gebied van werk, vaardigheden en zelfstandigheid om nieuw werk te zoeken. Samen verzorgt dit de beste match.

Resultaten

Wij hebben een hoog plaatsingpercentage. Dat betekent dat wij vrijwel alle kandidaten in een outplacement plaatsen bij een nieuwe werkgever bij uw organisatie. Daarbij kunt u van ons verwachten dat we hier uitgebreid over rapporteren. U ontvangt een start, midden en eindrapportage waar resultaten transparant en duidelijk staan weergegeven.

Reorganisatie gaande of zit uw werknemer niet meer op zijn plek?