Skip to content

Voorsprong door vooruitgang met reintegratie software

Voorsprong door vooruitgang

Bij Best Match hanteren we een unieke, innovatieve methode voor het begeleiden van re-integratietrajecten na letselschade.

Ons team van ervaren arbeidsdeskundigen combineert deskundige inzichten met empathische ondersteuning om optimale herintegratie te realiseren. We richten ons op zowel persoonlijke herstelprocessen als professionele ontwikkeling, waarbij we maatwerk bieden om duurzame werkoplossingen te creëren.

Resultaat

Best Match realiseert met een succespercentage van 92% effectieve re-integratie na letselschade, verhoogt welzijn en arbeidstevredenheid voor cliënten, en biedt werkgevers en verzekeraars duurzame, efficiënte hersteloplossingen.

Top coaching

Best Match verbindt u landelijk met topgekwalificeerde coaches en arbeidsdeskundigen, allen NOBCO-SRA gecertificeerd, voor superieure begeleiding in professionele en persoonlijke ontwikkeling, conflictbeheersing en carrièretransities.

Transparantie

Bij Best Match erkennen we het belang van transparantie in letselschadetrajecten. We bereiken dit door gebruik te maken van geavanceerde, slimme systemen en kunstmatige intelligentie om duidelijkheid en efficiëntie in het gehele proces te waarborgen.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.