Skip to content

Betrokken
op weg

naar passend werk

Tweede spoor

Spoor 2: iedere kandidaat klaar voor de toekomst

Spoor 2-reintegratie biedt een waardevolle oplossing in specifieke situaties. We begrijpen dat sommige werknemers te maken krijgen met gezondheidsuitdagingen die hun huidige functie bemoeilijken. Onze Spoor 2-reintegratiediensten zijn gericht op het ondersteunen van werknemers bij de overgang naar aangepast werk of een nieuwe carrière. Dit kan van toepassing zijn bij langdurig verzuim als gevolg van gezondheidsproblemen.

Onze expertise en empathische benadering zorgen ervoor dat individuen de juiste begeleiding krijgen om hun arbeidsmogelijkheden te maximaliseren en hun loopbaan voort te zetten. Wij gaan altijd verder dan werk en de beste oplossing voor alle partijen.

Derde spoor WGA

Spoor 3: wij snappen wat er nodig is voor het traject WGA

Onze expertise in WGA derde spoor loopbaanbegeleiding omvat een zorgvuldige beoordeling van het 10-jaarsrisico voor werkgevers. Als werkhervatting onhaalbaar blijkt, werken we met de casemanager aan een solide IVA-onderbouwing.

Onze aanpak gaat verder dan werk, we onderzoeken ook zingeving en de uitkeringsituatie voor een alomvattende benadering van arbeidsongeschiktheid, waarbij uitstroom naar de WGA een mogelijk doel kan zijn.

Outplacement

Outplacement: een uniek traject speciaal voor de werknemer

Outplacement is een waardevolle oplossing voor situaties waarin het een uitkomst kan bieden. We begrijpen dat veranderingen in de arbeidssituatie soms onvermijdelijk zijn en uitdagingen met zich meebrengen. Onze outplacementdiensten zijn gericht op het ondersteunen van werknemers bij een soepele overgang naar nieuw werk.

Dit kan van toepassing zijn bij herstructureringen, ontslagen of andere veranderingen binnen een organisatie. Onze expertise en empathische benadering zorgen ervoor dat individuen de juiste begeleiding krijgen om hun carrière voort te zetten en nieuwe kansen te benutten.

UWV traject

UWV: maatwerktrajecten voor UWV

Wij begeleiden maatwerktrajecten voor het UWV, gericht op Werkfit en naar Werk-programma’s, met behulp van onze unieke methode.

Het UWV heeft ons een innovatiecontract toegekend om hun algemene dienstverlening te verbeteren, omdat onze “Verder dan Werk” methode hen aansprak. Ons doel is duidelijk: mensen sneller, beter en verder dan werk helpen.

Coaching

Jobcoaching

BestMatch biedt jobcoaching aan om individuen te helpen bij het vinden, behouden en succesvol uitvoeren van werk. Dit omvat ondersteuning, training en advies om werkvaardigheden te ontwikkelen en obstakels te overwinnen. Het doel is zelfstandigheid en professionele groei in eigen werk.

Coaching

Onze  gespecialiseerde coachingdiensten zijn erop gericht aanzienlijke verbeteringen te bewerkstelligen in duurzame inzetbaarheid, terwijl we individuen uiterst doeltreffend begeleiden bij het succesvol overwinnen van uitdagingen op het gebied van werk, persoonlijk- en sociaal functioneren.

Specialismen

Onze coachingdiensten omvatten ondersteuning op diverse gebieden, waaronder het omgaan met burnout, depressie en angsten in werk, het bevorderen van proactiviteit, het aanpakken van obstakels en het effectief beheren van conflicten. We streven ernaar individuen te begeleiden naar een gezonde en succesvolle professionele levensstijl.

Best Match is een
jonge gedreven en ambitieuze
organisatie met coaches verspreid door het gehele land

Letselschade begeleiding

Letselschade: neutrale factor wint

Letselschadebegeleiding op het gebied van loopbaan is een cruciale dienst, en onze neutraliteit is van het grootste belang. Wij begrijpen dat letselgevallen vaak complex zijn en dat de belangen van alle betrokken partijen moeten worden afgewogen.

Onze onpartijdige benadering zorgt ervoor dat we een eerlijke en effectieve oplossing kunnen bieden, waarbij we de belangen van het slachtoffer, de verzekeraar en andere partijen in evenwicht houden. Dit is de enige manier om alle betrokkenen te helpen bij het vinden van een rechtvaardige en duurzame oplossing voor de loopbaan van het slachtoffer.

AOV begeleiding

AOV: een hele onderneming

Onze benadering van ondernemers tijdens verzuim is uiterst creatief en empathisch. We begrijpen de unieke uitdagingen die ondernemers kunnen tegenkomen, of het nu gaat om het begeleiden van werknemers naar ander werk of het helpen bij het hervatten van taken binnen hun eigen onderneming.

Met een diepgaand begrip van de ondernemer en zijn of haar bedrijf, werken we nauw samen om praktische oplossingen te vinden. We streven naar resultaten die zowel het bedrijf als de werknemer ten goede komen.

Onze aanpak combineert creativiteit en expertise om een soepele overgang te verzekeren, waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften en doelstellingen van de ondernemer.