Diensten

Uw partner voor spoor 1, spoor 2 en spoor 3 trajecten

Best Match Re-integratie B.V. is een gespecialiseerd re-integratiebedrijf. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers tijdens de eerste 104 weken arbeidsongeschiktheid en tijdens de WGA periode. Dit doen wij met spoor 1, spoor 2 en spoor 3 trajecten. Samen met ons team van arbeidsdeskundige professionals en coaches voorkomen en reduceren we doorlooptijd en helpen we werknemers aan een nieuwe droombaan.

Niels en zijn team werken snel, efficient en doelmatig. De lijnen zijn altijd kort, wat ik heel prettig vind!

Rob Serier , Nieland Dakramen

Volledige ontzorging spoor 1, spoor 2 en spoor 3

Spoor 1 traject: (job)coaching & loopbaan

Tijdens het spoor 1 traject gaan we aan de slag met obstakels die werknemers ervaren in en rondom werk. Wij helpen kandidaten weer ‘werkfit’ worden en zorgen voor duurzame inzetbaarheid in eigen- en of aangepast werk. Lukt het niet in eigen werk? Dan verzorgen wij outplacement.

Spoor 2 traject: Ziektewet & WVP

Een spoor 2 traject is verplicht tijdens de Wet Verbetering Poortwachter. Wij zorgen voor een UWV-proof traject, heldere rapportages en topcoaching. Onze aanpak is gericht op resultaat verwezenlijken, welke ook na de 104 weken verzuim effect heeft op schadelastreductie.

Spoor 3 traject: WGA of naar IVA

Tijdens de WGA is het belangrijk om werknemers te blijven activieren. Zeker voor eigenrisicodragers WGA. Een instromer kost al snel zo’n 40.000 tot 80.000 euro. Onze gespecialiseerde WGA coaches helpen werknemer weer aan het werk en ondersteunen met rapportages die kunnen worden gebruikt tijdens herbeoordelingen. Bijvoorbeeld om een IVA te realiseren.

Coaching

Naast ons specialisme op gebied van werk- en inkomen hebben onze re-integratiecoaches een achtergrond als psycholoog, maatschappelijk werker of burnout coach. Zij weten dus hoe zij ook iemand kunnen ondersteunen op gebied van levensvraagstukken. In een korte tijd helpen zij cliënten met activering en inzicht op gebied van dagelijkse activiteiten en mentale drempels overwinnen.

Als wij ergens tegenaan lopen in de reintegratie bellen wij Best Match Re-integratie B.V. voor advies. Zij ondersteunen ons ziektewet team door extra arbeidsdeskundige expertise.

–Eldar Vintar – Schoonmaakbedrijf Wisteloord

Bij PCR global hebben wij veel werknemers die niet in staat zijn om na uitval bij ons aan de slag te gaan. Dit is uiteraard lastig om mee om te gaan voor werknemers. De coaches van BMR weten hier goed mee om te gaan.

– Kyra van der Horst – PCR Global