Skip to content

Voorsprong door vooruitgang met reintegratie software

Gaat verder dan werk

Na 104 weken arbeidsongeschiktheid is de werkgever technisch gezien nog 10 jaar financieel verantwoordelijk voor een werknemer. Als eigenrisicodrager WGA ben je eveneens verantwoordelijk voor de re-integratie van werknemers.

Door jarenlange ervaring in de WGA begeleiding hebben wij een uniek traject ontwikkeld voor mensen in de WGA. Wij snappen welke belangen er spelen, hoe we mensen weer kunnen activeren en hoe we schadelast voor werkgever kunnen reduceren.

Expertise

Onze coaches en arbeidsdeskundigen snappen de belangen binnen de WGA. Wij weten hoeveel schade een instromer met zich meebrengt. Door dit inzicht weten wij hoe we mensen het beste kunnen ondersteunen in de WGA en wat de mogelijkheden zijn. Aan ons heeft u een deskundige sparringspartner.

Ondersteunend

Soms is het niet meer mogelijk iets te bereiken met een kandidaat. In specifieke gevallen kan de haalbaarheid onderzoeken in een spoor 3 helpen om een IVA te realiseren. Daarvoor stellen wij rapportages op die u daarbij kunnen helpen.

Deskundige aanpak

Begeleiding tijdens een spoor 3 traject heeft een andere aanpak dan in spoor 2. Werknemers hebben vaak al reeds een spoor 2 traject afgerond, waardoor basisvaardigheden vaak al in orde zijn. Wij focussen ons dan ook op coaching, activering en jobhunting.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.