Coaching

Coaching

Op zoek naar een gepersonaliseerde en betaalbare coachingervaring? Zoek dan niet verder dan ons team van ervaren coaches! We kunnen u met alles helpen, van het stellen van doelen tot het ontwikkelen van leiderschap.

Verzuim is een groot probleem op de meeste werkplekken. Geschat wordt dat afwezigheden bedrijven gemiddeld 900 miljoen euro per jaar kosten. Om het ziekteverzuim te verminderen, moet u een plan hebben en actie ondernemen. Wij bij Best Match Re-integratie helpen u met dit plan. Wij stippelen het perfecte coachplan uit om uw werknemers weer duurzaam inzetbaar te maken.

Coaching door Best Match Re-integratie B.V.

Top Coaching

De coaching bij Best Match Re-integratie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde coaches. Zij hebben expertise op gebied van burn-out, depressie, kanker en werk, niet aangeboren hersenletsel, budgetcoaching en veel meer. Wij kijken per aanvraag welke coach het beste schikt voor de situatie.

Duurzame investering

Ons doel is altijd om een medewerker weer aan het werk te helpen als hij of zij ziek is om ziekteverzuim te voorkomen. In sommige gevallen blijkt een werknemer niet meer op zijn plek te zitten in zijn eigen werk. In dat geval wordt er pragmatisch gekeken naar oplossingen. Wij denken met u mee.

Verkorten verzuimduur

Veel werkgevers wachten op advies van de bedrijfsarts of casemanager voor zij een interventie inschakelen. U kunt ons al vanaf de eerste verzuimdag inschakelen. Op deze manier voorkomt u onnodig lang verzuimduur en gaan we gelijk aan de slag met de kandidaat.

Neem contact met ons op voor een gratis intake