Skip to content

Voorsprong door vooruitgang met reintegratie software

Voorsprong door vooruitgang

Best Match Re-integratie B.V. is gericht op resultaat van spoor 2. Dat houdt in: de kandidaat optimaal voorbereiden op de toekomst, duurzame inzetbaarheid realiseren en uiteraard een plaatsing. Onze geregistreerde en gecertificeerde coaches zorgen voor een UWV-proof traject, transparante rapportages en schakelen snel. Voor extra resultaat ondersteunen wij kandidaten met uitgebreide e-learnings en online coaching.

Wij kijken verder dan het poortwachterproces. Ook na de 104 weken verzuim als een werknemer een WGA uitkering ontvangt, ontstaat er financiële schade voor werkgever door arbeidsongeschiktheid. Onze spoor 2 trajecten sluiten dan ook naadloos aan op een spoor 3 WGA traject.

Eigen regie

Wij ondersteunen cliënten naast coaching door geregistreerde en gecertificeerde coaching met e-learnings en online opdrachten. Door cliënten te faciliteren het juiste te doen, zorgen we voor meer focus op coaching. Bovendien zorgen we ervoor dat alle activiteiten transparant, helder en UWV-proof in rapportages wordt vormgegeven.

Transparantie

Wij houden van snel schakelen. Dat betekent dat wij vaak dezelfde dag van de aanvraag het spoor 2 traject nog kunnen opstarten. Daardoor vermindert u niet alleen de doorlooptijd, maar zorgt u er ook voor dat u op tijd bent in verband met de UWV beoordelingskaders. Ook tijdens het traject staan wij uiteraard altijd klaar om uw vragen snel te beantwoorden.

Transparantie

Onze visie is een duurzame herplaatsing te realiseren. Dit doen we door een uitgebreide oriëntatieperiode aan te gaan met werknemer. Op deze manier zorgen we voor gerichte zoektocht naar banen. In sommige gevallen betekent dit dat we mensen eerst moeten trainen op computervaardigheden of communicatie. Alles om de beste match te verzorgen.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.