Skip to content

Maak samen deel uit van het traject én de voortgang

Voorsprong door vooruitgang

Iedere dag helpen we coaches en collega-organisaties te doen waar zij goed in zijn: het
coachen van werknemers en het vergroten van hun kansen. Met de ontwikkeling van slimme
re-integratie volgsystemen en quickscan-matching zorgen wij voor krachtige tools om werknemers te coachen.

Zo ontstaat er meer tijd, ruimte en overzicht, wat ten goede komt van de begeleiding van de werknemers. Wij zijn voor minder rapporteren, meer begeleiden. Pas als het écht nodig is zetten wij ons netwerk van professionals in. Maatwerk is bij ons dan ook écht maatwerk.

Volgsysteem

Portal Coach

Een geavanceerd volgsysteem voor coaches vereenvoudigt administratie en rapportage, zodat coaches hun waardevolle tijd kunnen richten op coachen en het ontwikkelen van hun cliënten.

Portal werknemer

Werknemers hebben toegang tot ons platform om eenvoudig in te loggen, zelf trajectinformatie in te voeren, hun eigen groei te stimuleren, activiteiten te registreren en zelfs e-learningmodules te volgen voor persoonlijke ontwikkeling, wat verder gaat dan werk

Portal werkgever

Onze portal biedt werkgevers en tussenpersonen de mogelijkheid om binnen de privacyrichtlijnen van kandidaten toegang te krijgen tot alle relevante informatie. Ze kunnen real-time resultaten bekijken en actief meekijken in het traject.

Quickscan

Quickscan: direct inzicht in kansen op werk

Wij bieden een Quickscan-service aan voordat we met een traject beginnen. We gebruiken AI, onze software en input van medewerkers en coaches om arbeidsmobiliteit en baankansen te beoordelen. Dit geeft een gedetailleerd inzicht in werkgerelateerde kansen, en of we moeten overwegen om verder te kijken dan werk, zoals een traject voor vervroegde IVA of pensioenregeling. We kunnen zelfs vrijwilligerswerk combineren met pensioenplanning.

Onze innovatieve tools, arbeidsdeskundige expertise en pensioenkennis helpen bij het maken van de juiste keuzes voor een succesvolle toekomst.

Functiematching

Functiematching: waarom wachten met een 'best match'

Wij benutten AI en putten uit onze eigen database met gegevens van meer dan 1000+ trajecten om kandidaten een nauwkeurig beeld van potentiële banen te geven. Onze baanvoorstellen worden afgestemd op hun affiniteiten, interesses en belastbaarheid. Als er geen directe overeenkomsten zijn, stellen we een quickscan of alternatieve oplossingen voor. Dit advies delen we met de opdrachtgever, waardoor zij weloverwogen keuzes kunnen maken. Onze coaches en arbeidsdeskundigen verfijnen vervolgens het traject, maar dankzij deze technologie kunnen we veel sneller beginnen met het vinden van passend werk. Zo blijft er meer tijd over voor diepgaande oplossingen, coaching, en dat leidt tot succes. Wij gaan verder dan werk!

Artificial intelligence

AI benutten voor meer inzicht: we vertellen je graag meer!

Wij integreren AI in onze loopbaanbegeleiding om introspectief onderzoek te verbeteren en betere resultaten te waarborgen. Deze technologie stelt ons in staat onze eigen dienstverlening voortdurend te verbeteren en relevante suggesties te doen voor zowel kandidaten als cliënten. Daarnaast bieden we e-learningmodules aan om individuele groei te ondersteunen en zorgen we ervoor dat we goed voorbereid zijn op de toekomst.

Belangrijk is dat al deze processen plaatsvinden binnen ons eigen veilige software-ecosysteem. We zorgen ervoor dat geen gegevens naar externe AI-modellen, zoals die van OpenAI, worden verzonden, waardoor de privacy en gegevensbeveiliging van onze gebruikers te allen tijde gewaarborgd zijn.