Skip to content

Voorsprong door vooruitgang met reintegratie software

Voorsprong door vooruitgang

Bij Best Match ondersteunen we ondernemers bij arbeidsongeschiktheid met creatieve oplossingen. Of het nu gaat om een nieuwe baan vinden of het heruitvinden van hun onderneming, wij bieden op maat gemaakte begeleiding.

We combineren persoonlijke coaching met strategische inzichten, waardoor ondernemers hun professionele pad succesvol kunnen hervormen en hun passies nieuw leven inblazen. Door onze achtergrond in de verzekeringsbranche weten we snel te schakelen met tussenpersonen en verzekeraars. We snappen hoe het spel werkt en dat zorgt voor efficiënte begeleiding en dat de ondernemer snel zijn weg vindt naar een werkoplossing.

Resultaat

Best Match realiseert met een succespercentage van 92% effectieve re-integratie na AOV, verhoogt welzijn en arbeidstevredenheid voor cliënten, en biedt ondernemers en verzekeraars duurzame, efficiënte hersteloplossingen.

Top coaching

Best Match verbindt u landelijk met topgekwalificeerde coaches en arbeidsdeskundigen, allen NOBCO-SRA gecertificeerd, voor superieure begeleiding in professionele en persoonlijke ontwikkeling, conflictbeheersing en carrièretransities.

Transparantie

Bij Best Match erkennen we het belang van transparantie in letselschadetrajecten. We bereiken dit door gebruik te maken van geavanceerde, slimme systemen en kunstmatige intelligentie om duidelijkheid en efficiëntie in het gehele proces te waarborgen.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.