Skip to content

Tweede spoor coach aan het woord – het belang van persoonlijke ontwikkeling

Na de start van Best Match Re-integratie in 2021 voeren wij inmiddels al zo’n honderden trajecten en onderzoeken per jaar uit. Daarom leek het ons leuk om te gaan delen hoe wij te werk gaan. Regelmatig vragen we succesverhalen op bij onze coaches en arbeidsdeskundigen. Vandaag delen we een kort verhaal over hoe een tweede spoor coach bij ons te werk ging met een van onze kandidaten.

Kort over ons

Best Match Re-integratie is een gespecialiseerd re-integratiebedrijf. Samen met ons team van arbeidsdeskundige professionals en coaches voorkomen en reduceren we doorlooptijd en helpen we werknemers aan een nieuwe droombaan.

Een blik in het Best Match archief

Een jongeman die werkzaam was als assistent manager kwam tijdens de coronaperiode in de ziektewet. Hij zat volledig met zichzelf in de knoop, wist niet meer wat hij wilde en zijn zelfvertrouwen was laag. Een van onze coaches kwam bij hem aan huis en hielp hem niet alleen bij het vinden van een nieuwe baan, maar ook bij het vinden van een hernieuwd vertrouwen in zichzelf. Onze coach, met een specialisme op het gebied van LinkedIn-training, begeleidde hem vervolgens bij het up-to-date maken van zijn LinkedIn-profiel. Daar volgden veel reacties op van werkgevers. Inmiddels is hij weer actief op de werkvloer en werkt hij sinds eind juni met plezier als transportplanner.

Een Best Match tweede spoor coach vertelt …

Als coach haal ik heel veel uit het persoonsprofiel dat we samen opstellen. Dit gaat over wat kandidaten zijn, kunnen, willen en nodig hebben. Als kandidaat ben je al een jaar aan het praten over wat er niet goed gaat, maar tijdens deze stap gaat het over wat iemand nog wél kan en wat er wél nog mogelijk is. Langzaamaan veranderen we iemands mindset en groeit het zelfvertrouwen; een belangrijke stap in het behalen van een bevredigend eindresultaat. Bij Best Match Re-integratie kijken we niet alleen naar welk werk bij iemand past, maar ook hoe we aan persoonlijke doelen kunnen werken. Dit gaat hand in hand. Wij gaan altijd een stap verder en dat merkt zowel de kandidaat als de werkgever op het gebied van resultaat en tevredenheid.

Lees ook eens wat klanten over ons zeggen op de referentiepagina.

Niels Arbeidsdeskundige & Spoor 2 Coördinator

Offerte of meer informatie?