Skip to content

Begonnen met nieuwe samenwerking

NDG Health en Matchvermogen slaan handen in één

NDG Health en Matchvermogen slaan handen in één voor een unieke propositie. Samen starten zij een reintegratiebedrijf wat gericht is op kwalitatieve spoor 1, 2 en 3 begeleiding. De reden voor de start van deze nieuwe ondernememing is de toenemende arbeidsongeschiktheid van de beroepsbevolking in Nederland en het gebrek aan een partij die voldoet aan kwaliteitseisen.

NDG health

NDG Health adviseert werknemers en werkgevers als onafhankelijke partij. Binnen de gegeven kaders wordt optimaal gekeken naar de kansen en mogelijkheden van medewerkers met gezondheidsproblematiek. Zo blijft de werknemer in beweging en blijven de werkgever en het bedrijf niet stilstaan. Door preventief naar werksituaties en beleidsvoering te kijken wordt bovendien de kans op verzuim verkleind.

Matchvermogen

Niels Alderding, de oprichter, heeft ruim 10 jaar ervaring in de zorg, paramedische en sportsector. Voor Matchvermogen heeft hij diverse gezondheidsbedrijven gehad (Alderfit, Deskmassage en Vital3) waarbij verzuimpreventie voorop stond.  Samen met betrokkenen en ons arbeidsdeskundig specialisme, helpen wij sancties te voorkomenverzuimkosten om laag te brengen en recht te doen aan de situatie. Door te kiezen voor Matchvermogen bent u verzekerd van een betrouwbare partner die snel schakelt en streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Spoor 3, 2 of 1 inschakelen?

Best Match B.V. focust zich op spoor 1, 2 en 3. Door deze lazer sterke focus kunnen wij resultaat verwezenlijken voor onze klanten. Dit betekent een snellere plaatsing, kwalitatieve coaching en strakke rapportages.