Spoor 1 traject: ook als het even niet meer werkt

Uw werknemer weer op de rit krijgen in eigen of aangepaste werkzaamheden in uw organisatie? Wij helpen werknemers met behulp van coaching, loopbaanonderzoek en herstelgericht werken weer terug in werk of met duurzame inzetbaarheid.

Het spoor 1 traject is bedoeld voor werknemers binnen de eerste 104 weken van arbeidsongeschiktheid. Met het traject wordt doorlooptijd verkort, voldoet u aan regel- en wetgeving van UWV en zorgt u voor een werknemer die weer ‘werk-fit’ is. Onze gecertificeerde coaches zorgen bovendien voor resultaat, welke transparant worden weergegeven in rapportages.

Re-integratie spoor 1 traject door Best Match Re-integratie B.V.

Top Coaching

Tijdens het spoor 1 traject staat coaching centraal. Op basis van een geïnventariseerde hulpvraag wordt maatwerk geleverd en het type coaching bepaald. Dit kan secure base coaching, oplossingsgericht coaching of act coaching zijn.

Beste match naar werk

Ons doel is altijd de beste match naar werk maken. In sommige gevallen blijkt een werknemer niet meer op zijn plek te zitten in zijn eigen werk. In dat geval wordt er pragmatisch gekeken naar oplossingen, zoals de overgang van spoor 1 coaching in een outplacement.

Verkorten verzuimduur

Veel werkgevers wachten op advies van de bedrijfsarts of casemanager voor zij een interventie inschakelen. U kunt ons al vanaf de eerste verzuimdag inschakelen. Op deze manier voorkomt u onnodig lang verzuimduur en gaan we gelijk aan de slag met de kandidaat.

Neem contact met ons op voor een gratis intake

Contact