Over

De beste match naar arbeid

Best Match Re-integratie B.V. is een initiatief van Matchvermogen en NDG Health door Niels de Groot en Niels Alderding. De onderneming is gestart met als reden: meer resultaat bereiken tijdens re-integratietrajecten spoor 1, spoor 2 en spoor 3. Kandidaten meer bieden dan regulier tegen de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wij gaan verder dan alleen werk!

Over onze aanpak

Wij onderscheiden ons door uitmuntende coaching, online- en offline ondersteuning, heldere- en UWV-proof rapportages en topcoaching. Bovenalles staat resultaat en klanttevredenheid bij ons voorop. Alleen op deze manier geloven wij de beste match te kunnen maken naar arbeid.

Kennismaken?

Benieuwd naar onze aanpak? Interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen je graag uit voor een gezellig koffiegesprek. Contact opnemen.

Team

Beide oprichters hadden vanaf de start al een ‘best match‘. Een passie voor sport, gezondheid, kwaliteit, verzuimbegeleiding en nog iets. Eén naam! Oftewel, de Best Match was vanaf de start al gemaakt. Iets wat wij ook belangrijk vinden in ons team en dienstverlening. Inmiddels werken we met ruim 30 geregistreerde coaches en arbeidsdeskundigen door heel Nederland die dagelijks de best match verzorgen voor werkgevers en werknemers.

Ontmoet ons team

Niels de Groot

Consultant arbeidsdeskundige

Oorspronkelijk begonnen als ergotherapeut, maar nu gepassioneerd arbeidsdeskundige.

Niels Alderding

Directeur, Spoor 1, 2 en 3 coach

Natuurliefhebber puur sang. Vele paden bewandeld, maar op het moment zijn roeping gevonden als arbeidsdeskundige.

José van Kemenade

Spoor 1, 2 en 3 coach

Van origine bibliothecaris, maar nu spoor 2 coach met specialisatie op gebied van Linkedin training. Werkt elke dag met plezier.

Selma Stett

Spoor 1, 2 en 3 coach

Diverse rollen gehad als Quality Manager en HR adviseur. Sinds 2021 vol in de wereld van verzuim- en arbeidsongeschiktheid gedoken.

Jacqueline Hendriks

Spoor 1, 2 en 3 coach

Na jarenlang in het top management van Mars was het tijd voor verandering. Gepassioneerd voor oplossinggericht coachen.

Arva Jahangier

Spoor 1, 2 en 3 coach

Coaching vind ik het leukste wat er is. Soms betekend dit dat je harde keuzes moet voorleggen in belang van de kandidaat om de beste match te maken.

Meike Wilbrink

Spoor 1, 2 en 3 coach

Als ervaren casemanager snap ik de belangen van werkgever, werknemer en tussenpersoon. Dit combineer ik met mijn kennis en passie voor burn-out coaching.

Kees Naaijkens

Spoor 1, 2 en 3 coach

Al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van jobcoaching. Passie om mensen weer aan het werk te helpen met de menselijke maat. Echte netwerker.

Joost Stokbroekx

Spoor 1, 2 en 3 coach

Achtergrond in de HR en inmiddels jarenlange ervaring in de re-integratiebranche. Fanatiek mountainbiker en natuurliefhebber. Passie om mensen de beste service te verlenen.

Wij helpen uw medewerker aan de beste match naar arbeid