Skip to content

Innovatief tweede spoor iets voor jou? Discovery workshop

Voorsprong door vooruitgang

In onze discovery workshop gaan we dieper in op de geschiktheid van onze re-integratietraject software voor het zelfstandig begeleiden van onder andere tweede spoor trajecten of het begeleiden van trajecten spoor 1, 2 en 3 door Best Match. We onderzoeken niet alleen de functionaliteit van onze software, maar ook andere innovatieve oplossingen die we kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld de combinatie tussen zelf begeleiden en outsourcen. Op die manier behoudt u optimale flexibiliteit in uw re-integratieprocessen.

Dit omvat het evalueren van alternatieven die u kunnen helpen kosten te besparen en tegelijkertijd meer waarde uit tweede spoor trajecten te halen. We kijken naar de integratie van onze producten in uw bestaande systemen en processen, en hoe deze kunnen bijdragen aan een efficiënter en effectiever re-integratieproces. Ons doel is om u een volledig beeld te geven van de mogelijkheden en voordelen, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw organisatie.

Eigen re-integratie

Voor grote organisaties die het tweede of derde spoor in eigen beheer nemen, bieden wij waardevolle ondersteuning. Ons slimme systeem werkt op de achtergrond, en je kunt altijd extra hulp inschakelen van onze arbeidsdeskundigen voor optimale begeleiding. Bespaar kosten, behoud volledige regie en profiteer van ons specialistisch advies.

Betere resultaten

Om de zelfbegeleide trajecten meer resultaat te laten opleveren, bieden we aanvullende diensten die synergetisch werken met uw inspanningen. Een cruciaal onderdeel is ons baangarantie traject, waarbij we nauw samenwerken met werkgevers om vacatures te identificeren die passen bij de vaardigheden en ambities van de deelnemers. Dit verhoogt de kansen op succesvolle plaatsing aanzienlijk.

Combinatiepakket

Voor complexe casuïstiek bieden we de mogelijkheid tot outsourcing. Ons team van experts kan ingeschakeld worden om specifieke, uitdagende gevallen over te nemen. Dit zorgt ervoor dat dergelijke gevallen met de nodige expertise en aandacht worden behandeld, wat de algemene effectiviteit van het traject ten goede komt. 

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.