Skip to content

Rouwverwerking en baanverlies
Stap voor stap

Rouwverwerking

Rouwverwerking na baanverlies is een emotioneel proces dat vaak onderschat wordt. Het verliezen van een baan kan gevoelens van verlies, onzekerheid en zelfs falen veroorzaken. Onze coaches bieden ondersteuning door ruimte te geven aan deze emoties en te helpen bij het herdefiniëren van toekomstperspectieven. Door middel van persoonlijke begeleiding en het opstellen van een stappenplan, helpen we mensen om weer grip te krijgen op hun situatie en richting te vinden naar nieuwe mogelijkheden.

Expertise

Wij beschikken over diverse expertises om mensen optimaal te ondersteunen bij rouwverwerking en baanverlies. Onze coaches zijn gespecialiseerd in verliesverwerking, stressmanagement en re-integratie. Ze hebben ervaring met het begeleiden van mensen in emotioneel zware periodes en bieden zowel psychologische ondersteuning als praktische begeleiding. Door onze expertise in loopbaancoaching en kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij maatwerktrajecten bieden die zowel op emotioneel herstel als op duurzame re-integratie zijn gericht.

Ondersteunend

 Onze methode combineert slimme software met persoonlijke begeleiding, waardoor we meer tijd hebben voor wat echt belangrijk is: coaching. Dankzij onze geavanceerde tools kunnen we efficiënt data analyseren en inzichten genereren, zodat we ons volledig kunnen richten op maatwerk coaching. Elke cliënt ontvangt persoonlijke begeleiding die aansluit bij hun unieke situatie en behoeften, waarbij we focussen op zowel emotionele als praktische aspecten voor een duurzame oplossing.

Learning by doing

Bij rouwverwerking en baanverlies hanteren wij een empathische en gestructureerde coachingsaanpak. Onze methode begint met het erkennen van emoties, waarbij we ruimte bieden voor verdriet, boosheid en onzekerheid. Daarna richten we ons op het creëren van nieuw perspectief door middel van zelfinzicht en het stellen van haalbare doelen. We begeleiden stap voor stap, met aandacht voor zowel emotionele verwerking als praktische heroriëntatie op de arbeidsmarkt.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.