Skip to content

Jobcoaching voor duurzame inzetbaarheid

Jobcoaching voor duurzame inzet in werk

Best Match Re-integratie biedt maatwerk jobcoaching gericht op duurzame plaatsing en ontwikkeling. Met een persoonlijke intake identificeren we talenten en knelpunten, waarna we een plan opstellen dat aansluit bij de ambities en mogelijkheden van de werknemer. 

Enkele voordelen zijn het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, het voorkomen van nieuwe uitval, en een flexibele aanpak die altijd anders is, afhankelijk van de specifieke vraagstukken van de werknemer en werkgever.

Expertise

 

Onze coaches zijn deskundig in het begeleiden van werknemers binnen complexe verzuimtrajecten. Ze beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving, begrijpen de belangen van zowel werkgever als werknemer, en bieden maatwerkoplossingen. Met hun ervaring ondersteunen ze effectief bij re-integratie, gericht op duurzame inzetbaarheid en optimale resultaten.

Ondersteunend

Jobcoaching werkt door direct op de werkvloer mee te kijken en samen met de medewerker in gesprek te gaan met betrokkenen, zoals leidinggevenden en collega’s. Onze coach analyseert knelpunten, biedt begeleiding op maat en stelt haalbare doelen. Alles is gericht op het verbeteren van functioneren en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

 

Deskundige aanpak

Onze specialisaties omvatten begeleiding bij burn-out, conflicten op de werkvloer, ADD/ADHD, autisme, en stressgerelateerde klachten. We bieden maatwerk coaching voor iedere situatie, waarbij we rekening houden met de unieke uitdagingen van elke medewerker. Ons doel is altijd het herstellen van balans en het waarborgen van duurzame inzetbaarheid.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.