Skip to content

Voorsprong door vooruitgang met reintegratie software

Voorsprong door vooruitgang

Iedere dag helpen we coaches en collega-organisaties te doen waar zij goed in zijn: het
coachen van werknemers en het vergroten van hun kansen. Met de ontwikkeling van slimme
re-integratie volgsystemen en quickscan-matching zorgen wij voor krachtige tools om werknemers te coachen.

Zo ontstaat er meer tijd, ruimte en overzicht, wat ten goede komt van de begeleiding van de werknemers. Wij zijn voor minder rapporteren, meer begeleiden. Pas als het écht nodig is zetten wij ons netwerk van professionals in. Maatwerk is bij ons dan ook écht maatwerk.

Voor coaches

Onze unieke coachingsoftware biedt coaches de vrijheid om zich te concentreren op coaching. Met volgsystemen, AI-analysetools voor kandidaten en diverse trajectopties, leveren we UWV-proof formats voor effectieve begeleiding. Bij ons kun je ook terecht als éénpitter die net die professionaliseringslag wil maken. Ga voor extra kwaliteit en resultaat.

Voor organisaties

Voor grote organisaties die het tweede of derde spoor in eigen beheer nemen, bieden wij waardevolle ondersteuning. Ons slimme systeem werkt op de achtergrond, en je kunt altijd extra hulp inschakelen van onze arbeidsdeskundigen voor optimale begeleiding. Bespaar kosten, behoud volledige regie en profiteer van ons specialistisch advies.

Extra support

Naast de software bieden we ook uitgebreide backoffice-ondersteuning. In de complexe re-integratiewereld, waar administratie een grote rol speelt, helpt onze unieke chatmodule en AI bij het verwerken van documentatie en het creëren van een UWV-proof dossier. Zo kunnen coaches zich volledig richten op coaching, zonder zich zorgen te maken over administratieve rompslomp.

Diensten en innovatie

We zitten bovenop innovaties op gebied van zowel technologie als op het vlak van dienstverlening, zoals een baangarantieplan of jobhunting. We blijven altijd op zoek naar een nóg betere inrichting van onze diensten.

We werken met slimme software. Daarom houden we meer tijd over om actief te coachen.