Re-integratie software

Re-integratie software: waarom software zorgt voor meer re-integratieresultaat

Als men aan spoor 1, spoor 2 of spoor 3 begeleiding denkt, dan wordt er niet gelijk gedacht aan re-integratie software. Toch kan goede software een grote bijdrage leveren aan het re-integratieresultaat. Zo kunnen er via de Best Match Re-integratie e-learning worden gemaakt, wordt essentiële documentatie beschikbaar gesteld voor werknemers en krijgen werknemers een actieve rol tijdens de re-integratie. Werkgevers krijgen bovendien optimaal inzicht in wat er gebeurt tijdens een traject. Daardoor kan worden bijgestuurd en snel worden geschakeld met de coach.

Waarom re-integratie software spoor 2 en 3 kandidaten verder helpt

Meer tijd voor coaching

Door slimme software hoeft er minder te worden geadministreerd door coaches en coachees. Daardoor blijft er meer tijd over voor spoor 1, spoor 2 en spoor 3 coaching. Door meer tijd voor gesprekken kunnen er meer doorbraken worden verwezenlijkt. Dit zorgt voor meer resultaat op de korte en lange termijn.

Optimaal inzicht

Onze re-integratie software biedt optimale transparantie voor werkgevers. Werkgevers kunnen inloggen en het logboek inzien dat wordt gegenereerd op basis van acties door de coach of coachee. Buiten de uitgebreide standaard rapportages die u ontvangt heeft u dus altijd inzicht in wat er gebeurt.

Extra ondersteuning

Naast faciliteren van coaches en coachees biedt onze software unieke
e-learnings. Met behulp van deze
e-learnings krijgt de coachee een eigen rol in het re-integratieproces of tijdens outplacement. Bekwaamheden op gebied van solliciteren en andere vaardigheden worden getraind met unieke lessen.

Nieuwsgierig naar onze software? Wij vertellen je graag meer